کارگاه آموزشی کباب های ایرانی قسمت اول
کارگاه آموزشی کباب های ایرانی قسمت اول
بوی کباب می رسد از مطبخم به دل " بسحق اطعمه (حلاج شیرازی) . موسسه فناوری و هتل داری آفتاب پارسه با همکاری دانشگاه شیراز،وزارت میراث فرهنگی در روند ترم تخصصی شف حرفه ای و مستر شف برگزار میکند: . عنوان دوره: آشپزی تخصصی (دوره مستر شف و شف اجرائی) . ترم10: آشپزی سنتی ایران عنوان کارگاه: " کباب های ایرانی قسمت اول " . موارد آموزشی: ساختمان گوشت و شناخت بهترین قطعه جهت تهیه کباب شیوه پستائی و برش گوشت جهت کباب برگ شیوه خوابانیدن ( Marinate ) کردن تهیه کباب های معروف ایرانی قسمت اول: کباب برگ-کوبیده لقمه دو رنگ- کباب دو رو- نگینی روش پخت و آتش دادن توضیح و بیان روش تهیه و آماده سازی با حجم بالا . تاریخ کارگاه : سه شنبه 9شهریور 1400 1جلسه کارگاهی ساعت کلاس: 16الی 19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی نحوه آموزش دوره Workshop/Demo: . نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی آکادمیک گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا . جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید. نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse .