ده ماده غذایی که در انبار خشک نباید نگهداری شوند!

٧ بازدید

ده ماده غذایی که در انبار خشک نباید نگهداری شوند!

.. علی رقم عدم ذکر شیوه نگهداری در انبار سرد بر روی برچسب خرید پاره ای از مواد غذایی، این دسته مواد باید در انبار سرد برای حفظ طعم،فساد روغن محصول، جلوگیری از رشد کپک ها و .... نگهداری شوند. در این مقاله به معرفی پاره ای از این محصولات می پردازیم: روغن زیتون همراه با سیر غوطه ور در آن : اینگونه روغن ها بطور بالقوه می توانند حاوی باکتری بوتولیوم باشند و این باکتری با ترشح سم بوتولیسم سبب مسمومیت غذایی شده که به اعصاب بدن حمله می کند و می تواند کشنده باشد. بنابراین هر روغن آغشته به سیر باید در یخچال نگهداری شود تا از رشد باکتری جلوگیری شود. حتی در آن صورت ، بعد از هفت روز آن را دور بیندازید. شیره های میوه ای (شیره انگور،خرما، توت، شیره افرا) بویژه نوع خانگی و ارگانیک آن : در اینگونه محصولات کپک ها رشد کرده و گاهاً با چشم دیده نمی شوند . لذا اینگونه محصولات در شیشه های کدر و تیره و در انبار خنک نگهداری شوند. روغن های فشرده ارگانیک : روغن های فشرده سرد بویژه ارگانیک آن از جمله آفتابگردان، زیتون،کنجد و .... ماندگاری کوتاهی دارند و سبب فساد روغن می شود لذا اینگونه روغن ها بهتر است در شیشه های تیره و در سرخانه نگهداری شوند. جهت مطالعه کامل مقاله به وبسایت موسسه قسمت مقالات مراجعه کنید: www.aftabparse.com خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. #دانش تخصصی#خلاقیت در عمل#مدیریت در اجرا با آفتاب پارسه ..... . نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید: تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ - ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse

پروفایل