مجموعه کارگاه های اصول تجهیز انواع خدمات غذایی(رستوران،فست فود،کافی شاپ)

٦ بازدید

مجموعه کارگاه های اصول تجهیز انواع خدمات غذایی(رستوران،فست فود،کافی شاپ)

موسسه فن آوری و هتلداری آفتاب پارسه با همکاری واحد تخصصی دانشگاه شیراز و وزارت میراث فرهنگی برگزار میکند: عنوان دوره:مجموعه کارگاه های اصول تجهیز انواع خدمات غذایی(رستوران،فست فود،کافی شاپ) نکته: امکان استفاده از هر کارگاه نیز بصورت جداگانه فراهم می باشد. . مزایا: بالا رفتن دانش مقدماتی و تصمیم بهینه در مسیر سرمایه گذاری آشنایی و کسب اطلاعات لازم تجهیزات مختلف و اصول کار آنها جلوگیری از اتلاف سرمایه مالی و حفظ سرمایه مالی شناخت انواع مسیر های سرمایه گذاری در این امر . مجموعه کارگاه های آموزشی دوره:  اصول طراحی آشپزخانه و انبار اصول طراحی آشپزخانه و انبار  منو غذایی وارتباط آن با طراحی داخلی و چیدمان  انتخاب تجهیزات پخت و پز متناسب با نوع سرمایه گذاری  اصول انتخاب وسایل سرویس و سرو دررستوران  انتخاب تجهیزات بار گرم و سرد کافی شاپ  اصول طراحی قفسه ها در آشپزخانه های صنعتی  اصول تهویه هوا در آشپزخانه های صنعتی اساتید : مهندس سپهر امینی لاله شفیعی مهندس فراز راد مهندس رضا نیک پی تاریخ شروع کارگاه : 3شهریور 1400 مدت دوره: 30 ساعت ساعت کلاس: ساعت 14الی19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری ، مجازی شیوه آموزش دوره: تئوری نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) جهت کلاس های مجازی و حضوری گردشگری: وزارت میراث فرهنگی (جهت کلاس های حضوری) کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)جهت کلاس های حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی خلاقیت در عمل مدیریت در اجرا ..... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse .

پروفایل