آموزش بامیه - زولبیا بامیه
٤٩
١٢٥
دنبال کننده
آموزش بامیه - زولبیا بامیه
١٢٥
دنبال کننده
دنبال کردن
مواد لازم شهد: شکر ۵۰۰ گرم آب ۱۵۰ گرم گلوکز ۱۱۰ گرم گلاب ۳۰ گرم آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری زعفران کمی مواد لازم بامیه : آرد ۹۵ گرم آب ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره ۲۵ گرم عسل ۴۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری نکته اول : حتما مواد رو ۲۰-۳۰ دقیقه داغ بزنید تا آب داخل خمیر تبخیر بشه ، اگر آب خمیر خوب تبخیر نشه وسط بامیه ها نرم میشه. حرارت خیلی کم باشه. نکته دوم : بامیه ها رو با حرارت متوسط سرخ کنید تا وسط بامیه ها خوب بپزه . نکته سوم: زیاد هم زدن شهد باعث شکرکی شدنش میشه. نکته چهارم : بامیه ها رو داخل شهد سرد که غلیظ شده بندازید. اگر شهد گرم و رقیق باشه باعث میشه بامیه ها نرم بشن. نکته پنجم: به جای عسل داخل بامیه میتونید ۲ قاشق سوپخوری شهد سرد اضافه کنید