کارگاه آموزشی: "20 قانون طلائی آرائیدن بشقاب غذا، شیرینی و نوشیدنی ها"
کارگاه آموزشی: "20 قانون طلائی آرائیدن بشقاب غذا، شیرینی و نوشیدنی ها"
(Food Plating Garnishing) پاره ای از موارد آموزش کل دوره: گارنیش های ملوکولار (تویلی، گیپورها،خاویار ها، بابلز ها ، رشته ابریشم،...) برش سبزیجات و میوه ها 20قانون طلائی تزئین بشقاب غذا روش کلاسیک تزئین بشقاب غذا اصول انتخاب ظرف غذا نکات فنی ترکیب بندی غذا و دورچین ...... . inنکته اجرایی : ظاهر،ترکیب بندی رنگ، بهداشت جزو عوامل اولیه انتخاب بشقاب غذا جهت سرو می باشند. لذا انسان ها بدلیل غریزی و احساسات به ظاهر غذا نیز اهمیت می دهند. در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار و بر اساس الگوهایی طلائی هنر آرائیدن بشقاب غذا را آموزش می دهیم.. مدرس دوره :لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : دوشنبه 13 تیر 1401 ساعت کلاس: ساعت 9الی 11:30 2-3 جلسه کارگاهی شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Workshop gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt; نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685