اموزش تارت کدو حلوایی
اموزش تارت کدو حلوایی
خب بریم سراغ تارت با طعم بهشت اموزششو ذخیره کنید چون این پایه تارت بهترین دستوره وبا دستور پایه تارت انواع واقسام تارت ها رو میتونید درست کنید تارت کدو حلوایی آرد ۲لیوان کره ۱۵۰ گرم شیرسرد۴_۵ق غ زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند ۴ق غ نمک یک پنس وانیل یک پنس سایر قالب تارت ۲۲تا ۲۵ مواد رویه تارت کدو حلوایی خام ۳۰۰گرم شیر عسلی ۲ق غ (در صورت تمایل ) گلاب نصف لیوان گردوخرد شده ۲ق غ سفیده تخم مرغ یک عدد پودر هل frac14;ق چ وانیل دارچین زنجبیل کمی پنیر ماسکارپونه ۱۰۰گرم خامه صبحانه ۳ق غ پودر قند ۳_۴ق غ نکته:میتونید شیر عسلو حذف کنید وبجاش ۲ق شکر یا پودر قند بزنید آرد رو الک کنید ونمک _پودر قند رو اضافه کنید کره سرد یخچالی رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید وبه آرد اضافه کنید وبا نوک انگشت کره ها رو ورز بدین تا با گرمای دست کره ها باز بشه وارد رو جذب کنه تاآردها در نهایت بشکل خرده نون در بیاد بعد از این مرحله زرده تخم مرغ وانیل رو اضافه کنید وکمی با مواد ترکیب کنید و شیرسرد رو اضافه کنید وخمیر رو جمع کنید اصلا این خمیر رو ورز ندید همین که خمیر جمع شد کافیه اگر مقدار شیر کم بود تا۱_۲قاشق دیگه میتونید شیر اضافه کنید خمیر رو بین دو نایلون به قطر ۲_۳میل باز کنید و داخل قالب مطابق فیلم فیکس کنید (نیاز نیست قالبو چرب کنید) کل خمیررو چنگال بزنید وبمدت ۱۰دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ بذارید تا خمیر نیم پز بشه بعد از فر خارج کنید مواد میانی رو روی تارت بریزیددر صورت تمایل میتونید با خمیر روی تارت رو تزیین کنید(مطابق فیلم) ومجدد بمدت ۲۰الی ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه بذارید ادامه اموزش در کامنت اول #تارت#تارت_یلدایی#پای#پای_کدوحلوایی#شیرینی_کدوحلوایی#تارت_کدوحلوایی#تارت_انار#تارت_هندوانه#چیزکیک_یلدایی#تارتلس#دسریلدایی#دسرکدوحلوایی#کدوحلوایی#دسر#کیک_یلدایی#ایده_یلدا#زهره_علوی#کوک_علوی#cook_alaviii#تارت_کدو#پای_کدو