استیک گوشت

٣٦ بازدید

مواد لازم: فیله گوساله: 500 گرم کره: 100 گرم گوجه گیلاسی: 100 گرم سس باربیکیو مهرام: 4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم سیر رنده شده: 5 حبه رزماری تازه: 200 گرم طرز تهیه: ابتدا فیله گوساله را برش بزنید، روی آن را با با کیسه فریزر بپوشانید و بیفتک یا گوشت کوب، خوب آن ها را بکوبید تا جایی که پهن شوند و به ضخامت یک سانت برسند. در مرحله بعد کره آب شده، نمک، فلفل، سس باربیکیو مهرام، سیر رنده شده و رزماری خرد شده را کاملا باهم مخلوط کنید و سپس برش های فیله را به مدت 1 ساعت در این مخلوط قرار دهید تا مزه دار شوند. در این مرحله درون یک تابه ی چدنی مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به آرامی داغ شود. سپس گوشت های مزه دار شده را داخل تابه قرار داده و دوطرف آن را با حرارت ملایم سرخ کنید. دقت کنید که در این زمان استیک را چندبار برگردانید. این کار باعث سرعت بخشیدن به زمان پخت می شود. در انتها می توانید از گوجه گلاسی و یا سبزیجات دلخواه برای دورچین غذا استفاده کنید. نوش جان! #باربیکیو_بزن #استیک_گوشت

پروفایل