آموزش آشپزی ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

١,٣٧٣ بازدید
١٧٥ دنبال کننده

آموزش آشپزی ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

١٧٥ دنبال کننده

ته چین یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است ته چین مرغ و بادمجان از انواع ته چین های سنتی ایرانی است که مخصوص استان فارس و شهر شیراز است. این ته چین یک غذای مجلسی است که برای میهمانی ها و جشن ها نیز طبخ می شود. با ورکاده و مجله آشپزی همراه باشید. مواد لازم برنج: 170 الی 180 گرم زعفران و گلاب: به مقدار لازم زرده تخم مرغ: 1 یا نصف پیاز: یک عدد شکر: 25 گرم زرشک: 40 گرم سینه مرغ پخته شده: 100 تا 150 گرم نمک، فلفل، هل، دارچین: به مقدار لازم خلال بادام و پسته: 30 الی 40 گرم ماست چکیده: 40 گرم بادمجان: 2 الی 3 عدد

پروفایل