استاک یا آبگوشت چیست؟
استاک یا آبگوشت چیست؟
آبگوشت ها حقیقتاً همه چیز در آشپزی هستند و بدون آن پختی امکان پذیر نیست!!! "شف اسکوفیر" Indeed, stock is everything in cooking. " Without it, nothing. can be done" --Auguste Escoffier بر اساس جمله مشهور شف اسکوفیر پدر علم آشپزی نوین، پایه و ماده اولیه در تهیه انواع سوپ، سس ها و آش ها و ..... آبگوشت یا استاک ها می باشند. استاک ها یا برات Stocks or Brothدر واقع عصاره حاصل از جوشاندن استخوان ها یا ذرات کوچک گوشت یا سبزیجات می باشند. استاک ها بطور معمول از استخوان ها در کنار دسته سبزیجات و گیاهان ساقه ای تهیه می شوند و بطور کلی سه نوع استاک را می توان بسته به نوع سوپ تهیه نمود: 1. استاک تهیه شده از استخوان گوشت های قرمز یا مرغ و ماکیان 2. استاک تهیه شده از استخوان و سر ماهی ها 3. استاک سبزیجات جهت مطالعه کامل مقاله به وبسایت موسسه قسمت مقالات مراجعه کنید: www.aftabparse.com خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. با آفتاب پارسه ..... . نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید: تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ - ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse .