آموزش شیرینی نخودچی

٨٥ بازدید

آموزش شیرینی نخودچی

٢٤٠ دنبال کننده

آرد نخودچی ۳۷۵ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم روغن جامد ۱۵۰ گرم پودر هل نصف تا ۱ ق چ پودر پستهnbsp; و کنجد یا تخم خرفه برای تزیین پودر کاکائو اختیاری طرزتهیه روغن جامد را روی بخار کتری ذوب میکنیم میزاریم در یخچال تا سفت بشه بعد میاریم بیرون کمی که به دمای محیط رسید ،با پودر قند که سه بار الک کردیم با همزن برقی ده دقیقه هم میزنیم تا سفید بشه بعد پودر هل را اضافه کرده دودقیقه دیگر هم میزنیم حالا آرد نخود چی رو قاشق قاشق به موادمون اضافه میکنیم تا خمیر منسجمی داشته باشیم حالا خمیر رو داخل کیسه فریزر گذاشته یک ساعت تو یخچال استراحت میدیمnbsp; با وردنه آروم خمیر را ما بین کیسهnbsp; فریزرnbsp; باز کنید و به اندازه ارتفاع قالب، قالب بزنید تو سینی فر کاغذ روغنی انداخته میزاریم روی کاغذnbsp; و با هرچی که دوست داشتید تزئین میکنید ؛پود پسته،تخم خرفه یا کنجد و در فری که از قبل گرم کردیم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بزارید اگه خواستید شیرینی کاکائو ای هم داشته باشید میتونید کمی از خمیر رو بردارید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید نکته ها این شیرنی حساس است و خیلی زود میسوزه پس بین ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روnbsp; حواستون باشه آرد رو یکباره نریزید چون خمیرتون حالت پودری پیدا میکنه و خمیر منسجم نمیشه به از اینکه از فر در آوردین صبر کنید تا کاملا سرد بشه بعد بردارید چون شیرینی گرم باشه، پودر میشه

پروفایل