سیب زمینی سرخ شده سبک آسیایی

٧٤,٧٦٧ بازدید

سیب زمینی سرخ شده سبک آسیایی

١٣,١٠٠ دنبال کننده

نواع مختلف نژادهای سیب زمینی چسبندگی متفاوت دارند بنابراین مقدار نشاسته ذرت مورد نیاز ممکن است کمتر یا بیشتر باشد. اگر روغن شما خیلی داغ باشد ممکن هست خلال ها هنگام گذاشتن در روغن از بعضی قسمت ها باز شوند و مقداری بیرون زدگی داشته باشند، اگر روغن خیلی سرد باشد ممکن است خلال ها حالت حل شدگی پیدا کنند و تکه تکه شوند. اگر مقدار نشاسته ذرت کم باشد خلال ها در روغن کاملا باز می شود اگر مقدار نشاسته بیش از حد باشد ممکن است در خلال های سیب زمینی هنگام سرخ شدن شکاف های طولی ایجاد شود. https://ashpaz.tv/asian-fries

پروفایل
Kim taehsa
Kim taehsa
٢ سال پیش

توی سرخ کن نمیشه درست کرد؟

گزارش تخلف
u_14880425
u_14880425
٢ سال پیش

طبق چیزی که گفتین درست کردم ولی چسبندگی ش با اضافه کردن نشاسته نرفت. . دفعه اول خوب شد ولی اینفعه نه . نمیدونم مشکلش چیه

گزارش تخلف
u_14726937
u_14726937
٢ سال پیش

خدایی چرا هرچی درست میکنم نمیشه

گزارش تخلف
مرینت فالو=فالو
مرینت فالو=فالو
٢ سال پیش

عالی

گزارش تخلف
مداحی
مداحی
٣ سال پیش

ببخشید من درست کردم.اصلا خوش مزه نشد

گزارش تخلف