سیب زمینی سرخ شده سبک آسیایی
سیب زمینی سرخ شده سبک آسیایی
نواع مختلف نژادهای سیب زمینی چسبندگی متفاوت دارند بنابراین مقدار نشاسته ذرت مورد نیاز ممکن است کمتر یا بیشتر باشد. اگر روغن شما خیلی داغ باشد ممکن هست خلال ها هنگام گذاشتن در روغن از بعضی قسمت ها باز شوند و مقداری بیرون زدگی داشته باشند، اگر روغن خیلی سرد باشد ممکن است خلال ها حالت حل شدگی پیدا کنند و تکه تکه شوند. اگر مقدار نشاسته ذرت کم باشد خلال ها در روغن کاملا باز می شود اگر مقدار نشاسته بیش از حد باشد ممکن است در خلال های سیب زمینی هنگام سرخ شدن شکاف های طولی ایجاد شود. https://ashpaz.tv/asian-fries


طبق چیزی که گفتین درست کردم ولی چسبندگی ش با اضافه کردن نشاسته نرفت. . دفعه اول خوب شد ولی اینفعه نه . نمیدونم مشکلش چیه

خدایی چرا هرچی درست میکنم نمیشه

عالی

ببخشید من درست کردم.اصلا خوش مزه نشد
توی سرخ کن نمیشه درست کرد؟