نودل میگو با میگو صورتی بوشهر

٨٣ بازدید

نودل میگو مواد مورد نیاز نودل دو بسته میگو صورتی بوشهر 250 گرم قارچ 250 گرم گرجه چهار عدد فلفل سبز دو عدد ادویه : فلفل سیاه - نمک - پودر پول بیبر(فلفل ترکی )- پاپریکا - زردچوبه پودر سیر پودر تخم گشنیز طرز تهیه : مرحله اول : پیاز را به صورت نگینی خورد کرده و سرخ میکنیم. در یک قابلمه جدا آب میریزیم تا جوش بیاید . میگو ها را به کمک فلفل سیاه، نمک،پودر وی ور،پاپریکا مزه دار میکنیم (میگو ها را خوب ماساژ دهید ) و به مدت 15 دقیقه استراحت میدهیم . گوجه و فلفل سبز را در میکسر می ریزیم و میکس میکنیم . پیاز که سرخ شد میگو ها را در کنار پیاز به مدت 4 دقیقه سرخ میکنیم و از تابه خارج میکنیم . قارچ را به صورت خلالی خورد میکنیم و در ادامه قارچ های خورد شده را با پیاز ها سرخ می کنیم . قارچ ها که سرخ شد ادویه ها را اضافه میکنیم . و در ادامه ترکیب گرجه و فلفل خورد شده را اضافه میکنیم . نودل را در آب جوش می گذاریم تا نرم شود . ترکیب مواد مقداری که جوشید میگو ها را اضافه کرده تا کمی تفت بخورد .و به دلخواه آب لیمو اضافه می کنیم . در اینجا غذا ما آماده است فقط کافی است نودل را به ترکیب مواد اضافه کنیم . نوش جان در ادامه کلیپ تهیه نودل میگو را ببینید و نظر خودتان را در پایین همین صفحه اعلام کنید .

پروفایل