کارگاه آموزشی: " خوراک های دریایی ،روش های پخت و سس های سرو "
کارگاه آموزشی: " خوراک های دریایی ،روش های پخت و سس های سرو "
. عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی-فست فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ پاره ای از موارد آموزش کل دوره: شناخت انواع آبزیان و ماهی ها و انتخاب روش پخت بر اساس ساختار گوشت سس های کلاسیک سرو خوراک دریایی و مکملات سرو و دورچین ها روش دودی کردن ماهی ها نکات تئوری و فنی پخت خوراک های دریایی ... . نکته اجرایی : این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک های دریایی و آبزیان و سس های سرو و مکملات غذایی آن آشنا می شوند . مدرس دوره : گروه اساتید __________ تاریخ کارگاه : دوشنبه 25مهر 4جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دورهWorkshop /Demo : gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt; نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685