اموزش قرمه سبری با فوت و فن

٥٥٣ بازدید

اموزش قرمه سبری با فوت و فن

٤٠٨ دنبال کننده

instagram:cook_alaviii فوت و فن قرمه سبزی یادتون نشه سیوش کنین که حسابی به کارتون میاد مخصوصا وقتی مهمون دارین چون مقدار مواد اولیه رو به ازای یک نفر بهتون میگمو دیگه نیازی نیست نگران کم یا زیاد شدن غذا باشین و کلی نکته واسه خوش طعم شدن و خوش رنگ شدن قرمه سبزیتون بریم سراغ اموزش میزان مواد برای یک نفر لوبیا چشم قرمز یا چیتی ۵۰ گرم گوشت ماهیچه یا سردست ۱۰۰تا ۱۲۰گرم پیاز یک عدد درشت زردچوبه-نمک-فلفل ب م ل روغن ب م ل آب ب م ل سبزی قرمه سبزی برای هر نفر۱۰۰_۱۲۰گرم (برای یک کیلو سبزی قرمه سبزی نیاز دارین به تره ۴۵۰گرم جعفری ۳۰۰گرم گشنیز ۱۵۰شنیلیله ۵۰گرم اسفناج ۵۰) لیمو عمانی یک عدد لوبیا رو ۶_۷ساعت قبل خیس کنید ۲_۳مرتبه آبشو عوض کنید پیازو سرخ کنید و زردچوبه رو اضافه کنید یک تفت کوچیک بدین وبعد گوشت و اضافه کنید و۲_۳دقیقه تفت بدین لوبیا های خیس شده رو داخل صافی بریزید تا آبش خارج بشه وبعد بریزید داخل قابلمه وکمی تفت بدین اینکار باعث میشه لوبیاها زمان پخت له نشه وازهم نپاشه وبعددوسوم قابلمه رو آب کنید و اجازه بدین گوشت ۸۰درصد بپزه (کفی که در اثر جوشیدن گوشت ایجاد میشه رو بردارید)تا زمانی که گوشت می پزه سبزی هایی که قبلاً تمیز کردین،شستین وخرد کردین رو با روغن سرخ کنید سبزی ها باید در حدی سرخ بشه که از رنگ سبز خارج بشه و تقریبا به سیاهی بزنه سیاه شدن سبزی در این مرحله باعث میشه خورشت شما سیاه رنگ تر بشه (مراقب باشید سبزی ها نسوزه باید دائم هم بزنید) بعد ازاینکه۸۰درصد گوشتها پخت سبزی سرخ شده _نمک فلفل لیمو عمانی رو اضافه کنید و اجازه بدین تقریبا ۲ساعت بپزه تا کاملا جا بیوفته ولعابدار بشه زمانی که کاملا پخت ولعابدار شد و به روغن افتادن از روی حرارت بردارید وبا پلو سرو کنید نکات ️من فقط از پر لیمو بدون هسته استفاده میکنم اگر خواستید از لیمو کامل استفاده کنیدبشوریدو سوراخش کنید و در قابلمه بندازید وقبل سرو از داخل خورش بردارید ️اگه خورشتاتون لعابدار نمیشه ۲ق جوپرک رو آسیاب کنید وهمون اول با گوشت و لوبیا بریزید اصلا روی طعم تاثیر ندارن و فقط لعابدار می کنه خورشتو ️اگه خورشت در اوایل پخت نیاز به آب داشت از آب گرم ودراواخر پخت آب سرد بریزیدکه به روغن بیاد برای به روغن افتادن بیشتر خورش در اواخر پخت ۲تکه یخ بندازید ️میتونید برای مجلسی تر شدن بجای نمک از عصاره گوشت استفاده کنید ودر آخر کار هم یک ق م نعنا خشک رو با ۲ق غ روغن تفت بدین واضافه کنید به خورشت ️پیاز زرد باعث لعابدار تر شدن خورشت میشه ️زمان خرد کردن سبزی تره رو جدا خرد کنید چون خوب خرد نمیشه #قرمه_سبزی #اشپزی_سنتی #غذای_سنتی #قورمه #آشپزی_خانگی #دستپخت #قرمه_سبزی_اصولی #آشپزی_مدرن #غذا #پختوپز #کدبانو #آشپزی_سنتی #خورش #خورشت #قرمه_سبزی_مجلسی #غذای_ایرانی #غذای_سالم #غذای_خوشمزه #فوت_وفن_اشپزی #آموزش_آشپزی #سالاد_شیرازی #دورهمی #مهمونی #تزئین_غذا

پروفایل