کارگاه آموزشی اصول طراحی آشپزخانه و انبار دررستوران

١٦ بازدید

کارگاه آموزشی اصول طراحی آشپزخانه و انبار دررستوران

موسسه فن آوری و هتلداری آفتاب پارسه با همکاری واحد تخصصی دانشگاه شیراز و وزارت میراث فرهنگی برگزار میکند: عنوان دوره:مجموعه کارگاه های اصول تجهیز انواع خدمات غذایی(رستوران،فست فود،کافی شاپ) کارگاه اول: اصول طراحی آشپزخانه و انبار نکته: امکان استفاده از هر کارگاه نیز بصورت جداگانه فراهم می باشد. . هدف: شنایی بیشتر مدیران و سرمایه گذاران و دست اندرکاران صنعت خدمات غذایی (رستوران،فست فود،کافی شاپ) با اصول پایه تجهیز کردن و انتخاب تجهیزات شناخت اصول پایه تجهیز و حفظ سرمایه گذاری و اجرای خدمات مناسب تر غذا و نوشابه ضرورت شناخت برنامه ریزان،سرمایه گذاران و مدیران مزایا: بالا رفتن دانش مقدماتی و تصمیم بهینه در مسیر سرمایه گذاری آشنایی و کسب اطلاعات لازم تجهیزات مختلف و اصول کار آنها جلوگیری از اتلاف سرمایه مالی مدرس دوره : لاله شفیعی . تاریخ شروع کارگاه : 3شهریور 1400 مدت کارگاه :4ساعت ساعت کلاس: ساعت 14الی19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری ، مجازی شیوه آموزش دوره: تئوری نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) جهت کلاس های مجازی و حضوری گردشگری: وزارت میراث فرهنگی (جهت کلاس های حضوری) کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)جهت کلاس های حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی خلاقیت در عمل مدیریت در اجرا ..... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse

پروفایل