آموزش شیرینی پزی - شیرینی باقلوا - طرز تهیه باقلوای ترکی - باقلوای استانبولی
٢٦,١١٢
٣,٨٠٠
دنبال کننده
آموزش شیرینی پزی - شیرینی باقلوا - طرز تهیه باقلوای ترکی - باقلوای استانبولی
٢٦,١١٢
بازدید
٣,٨٠٠
دنبال کننده
.اول براتون بنویسم که داخل شربت 2 دقیقه آخر گلاب یا پودر هل بریزید شیرینی باقلوا در کشورهای خاورمیانه جای خاصی دارد مثل باقلوای یزدی ، باقلوای ترکی و باقلوای عربی که همه از خمیر ،انواع مغز آجیل و شربت استفاده می شود با کمی تفاوت در طریقه و روش پخت، اما نهایتا همه باقلواست و خیلی خوشمزه مخصوصاً وقتی با چای میل شود.در ضمن 2 دقیقه قبل از اینکه شربت را از روی حرارت بردارم به شربت 2 قاشق گلاب سنگین اضافه کردم .ایران مشهد


u_11216948
٣ سال پیش
چقد طولانی خب یه لایه میزاشتی بعد قطع میکردی و ۸ لایه رو که گداشتی بعد شروع میکردی

zari baluch
٤ سال پیش
گلاب اضافه نمیکنند تو باقلوا؟؟
خیلی ممنون