کارگاه آموزشی: استیک ها و سس های کلاسیک سرو و خوراک های بین الملل

٤ بازدید

کارگاه آموزشی: استیک ها و سس های کلاسیک سرو و خوراک های بین الملل

عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی، فست فود،بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . شیوه برش گوشت جهت تهیه انواع استیک ها چون:(شاتوبریان،فیله منیون، تورندو،تی بن استیک و....) سس های کلاسیک مادر و سس های بین الملل سرو انواع استیک ها و مکملات سرو و دورچین ها شیوه تهیه انواع خوراک های کلاسیک بین الملل و فرانسوی سوسیس های کلاسیک بین الملل دست ساز نکات تئوری ساختمان گوشت قرمز و شیمی گوشت و شناخت انواع و..... . نکته اجرایی : این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک ها و برش های انواع استیک و خوراک های گوشت قرمز کلاسیک بر اساس سبک آشپزی فرانسوی آشنا می شوند. . مدرس دوره :لاله شفیعی و محمدرضا شیرازی __________ تاریخ کارگاه : شنبه 8مرداد 1401 3-4 جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16:15 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دورهWorkshop /Demo : gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt; نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685

پروفایل