طرز تهیه مینی کیک های پوست پرتقال

١٠ بازدید

طرز تهیه مینی کیک های پوست پرتقال

٥٩,٧٠٠ دنبال کننده

طرز تهیه مینی کیک های پوست پرتقال 6 عدد پرتقال 2 عدد تخم مرغ بزرگ 190 گرم (frac34; فنجان) خامه ترش 120 میلی لیتر (frac12; فنجان) شیر 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل 270 گرم (1 frac34; فنجان) آرد 100 گرم (2/3 فنجان) پودر کاکائو 200 گرم (1 فنجان) شکر frac12; قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جوش شیرین frac34; قاشق چایخوری نمک فنجان چیپس شکلات 110 میلی لیتر (frac12; فنجان) روغن گیاهی

پروفایل