اصطلاحات پخت و پز و سرو درانواع استیک

١٠ بازدید

اصطلاحات پخت و پز و سرو درانواع استیک

اصطلاحات پخت و پز و سرو درانواع استیک همانطور که در مطالب قبل عنوان کردیم جهت سرو سریع تر و راحت تر و آماده سازی بهینه غذا جهت مشتری به مرور زمان اصطلاحاتی مرسوم و بکار گرفته شده است که امروزه نیز بعنوان نکات سرو پذیرفته و استفاده می شود. . از جمله اصطلاحات سرو حالت های مختلف انواع استیک را در این مطلب آورده ایم. 1. فقط سطح استیک گریل شده باشد و گوشت استیک خوندار است. Raw 2. گریل شدن عمیق تر سطح استیک در حالی که هنوز قسمت وسط خوندار است Rare 3. گریل شدن با زمان بیشتر که وسط استیک در حالی که قرمز است ولی خونابه ندارد Medium Rare 4. گریل شدن استیک بصورت متوسط Medium 5. مغز پخت کامل استیک Well done البته رسیدن به درجات مغزپخت در استیک ها به قطر استیک ارتباط دارد و با تجربه گریل کار قابل تنظیم است. تالیف لاله شفیعی جهت مطالعه کامل مقاله به وبسایت موسسه قسمت مقالات مراجعه کنید: www.aftabparse.com خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. با آفتاب پارسه ..... . نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید: تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ - ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲

پروفایل