معرفی رشته صنایع غذایی
معرفی رشته صنایع غذایی
رشته صنایع غذایی هدف از تشکیل این رشته: آشنایی هنرجویان با ترکیبات مختلف موجود در مواد غذایی و روش های تولید صنعتی غذا و تاسیسات موجود در کارخانجات صنایع غذایی مهارت های اکتسابی: *تبحر در انجام آزمایش های میکروبی مواد غذایی *کسب نجربه عملی انواع کمپوت،مربا و کنسرو با استفاده از خط تولید کارگاه گیاهی موجود در هنرستان *تهیه پنیر،ماست،خامه و... در کارگاه فرآئورده های دامی موقعیت های شغلی: *متصدی خط تولید و بسته بندی مواد غذایی *متصدی آزمایشگاه میکروبی *آشنایی با اجزای سیستم HACCP در کارخانه تولید مواد غذایی ادامه تحصیل در دانشگاه: هنرجویان این رشته دارای سهمیه خاص فنی حرفه ای در مقطع کارشناسی موزشکده های فنی بوده و عالوه بر این میتواند همراه با سایر ذانش آموزان رشته های مختلف در تمام داشگاه ها در مقطع کارشناسی پیوسنه ادامه تحصیل دهند
