مارمالاد پرتقال
١١,٧٧١
٢,٤٠٠
دنبال کننده
مارمالاد پرتقال
١١,٧٧١
بازدید
٢,٤٠٠
دنبال کننده
دنبال کردن
برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی می پزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده می کنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.این واژه اولین بار در سال ۱۴۸۰م به واژه نامهٔ کشور انگلستان وارد شد. اصل این واژه اسپانیایی است و به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.