کارگاه آموزشی : کیک های عصرانه و کافه ای
کارگاه آموزشی : کیک های عصرانه و کافه ای
دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی جهت حصول به تولید حرفه ای اصول اصلی و متدهای پایه ای تولید انواع کیک ها کیک های کره ای کیک های میوه ای کیک شکلاتی کیک های مرطوب (Latte Cake) چیز کیک ها کاپ کیک ها کیک های فوری دکور کیک های عصرانه شناخت مواد اولیه و ویژگی آنها(شیمی مواد غذایی) بهداشت و نگهداری مواد اولیه تعیین مدت زمان نگهداری دسرها (Shelf Life) . نکته اجرایی : کیک ها یکی از دسر های پرطرفدار در منو سرو کافه ها و بیکیری ها می باشند. در این کارگاه آموزشی با نکات پخت و فرمول های پایه تولید انواع کیک آشنا خواهید شد. مدرس دوره :لاله شفیعی و اساتید همکار __________ تاریخ کارگاه : یک شنبه 8خرداد 1401 تعداد جلسات کارگاه : 4-5 جلسه ساعت کلاس: ساعت 16:15 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt; نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685