طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی (پولکدار)
٥,٣٦٧
١٢٦,١٠٠
دنبال کننده
طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی (پولکدار)
٥,٣٦٧
بازدید
١٢٦,١٠٠
دنبال کننده
دنبال کردن
مواد لازم: گوشت مرغ ۵۰۰ گرم آرد ساده سفید ۱۰ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد آرد ساده سفید نیم کلیو آب گاز دار ساده ۲۰۰ میلی لیتر پودر فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری پودر پیاز ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری) نمک به میزان لازم