خامه قنادی و مینارین چیست
خامه قنادی و مینارین چیست
یکی از مواد اولیه پرمصرف در قنادی بویژه جهت دکور کیک ها خامه و مینارین ها هستند. در این پست بطور مختصر به بررسی و شناخت آنها می پردازیم. در صنایع غذایی خامه به چربی حاصل از شیر دام گفته می شود . جهت دکور شیرینی چربی خامه حیوانی باید بالای 30الی 35 % باشد تا قابلیت فرم دهی داشته باشد. از سویی بدلیل گران تمام شدن خامه حیوانی و فرم گیری ضیف تر در صنایع غذایی خامه حیوانی با درصدی از چربی گیاهی(پالم) ترکیب و با نام مینارین به بازار عرضه می کنند که فرم دهی بهتر و قیمت تمام شده پائین تری داشته و جهت کاور کیک مناسب می باشد. . این محصول در بسته های 500 الی 1000گرمی جهت مصارف خانگی و بسته بندی های 5 کیلوئی جهت مصارف کارگاهی تولید می شوند. . این محصول خامه یا مینارین تا زمان مصرف باید در فریز نگهداری شوند. . بسته به شرکت های تولید کننده درصد بکارگیری خامه حیوانی و چربی گیاهی در مینارین ها متفاوت و لذا طعم های تولیدی نیز متفاوت می باشد. . بدلیل بی طعمی چربی های گیاهی و ایجاد ماسیدگی در دهان بهتر است از این محصول جهت فیلینگ کیک استفاده نشده و صرفأ جهت پوشش کیک مورد استفاده قرار گیرند. . در کارگاه های قنادی می توان از ترکیب مارک های مختلف خامه یا مینارین ها(ترکیب طعم و بافت و فرم دهی) جهت رسیدن به هدف مورد نظر در طراحی و پوشش کیک بهره برد. . مازاد خامه فرم گرفته را رو می توان فریز کرد و برای دسرها و کرم ها از آن بهره برد یا می توان با دوالی دو نیم برابر حجم آن با خامه فرم نگرفته مخلوط و فرم دهی و مجدد استفاده کنیم. جهت مطالعه کامل مقاله به وبسایت موسسه قسمت مقالات مراجعه کنید: www.aftabparse.com خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. #دانش تخصصی#خلاقیت در عمل#مدیریت در اجرا با آفتاب پارسه ..... . نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید: تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ - ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse .