دسر کدو حلوایی
٨
٥٩,٧٠٠
دنبال کننده
دسر کدو حلوایی
٥٩,٧٠٠
دنبال کننده
دنبال کردن
طرز تهیه جنوچی کدو حلوایی 90 گرم ( فنجان) پوره کدو تنبل؛ 90 گرم ( فنجان) پوره سیب زمینی؛ 100 گرم ( فنجان) آرد همه منظوره؛ 40 گرم (5 قاشق غذاخوری) نشاسته سیب زمینی؛ یک کم نمک؛ دانه کدو تنبل. برای سس: 45 گرم (3 قاشق غذاخوری) پوره کدو تنبل؛ 15 گرم (1 قاشق غذاخوری) کره 2 حبه سیر خرد شده؛ 1/2 پیاز کوچک، ریز خرد شده؛ 170 میلی لیتر ( فنجان) شیر؛ 150 میلی لیتر (frac12; فنجان + 2 قاشق غذاخوری) خامه پر چرب؛ 25 گرم (3 قاشق غذاخوری) پارمزان؛ نمک و فلفل برای چشیدن.