طرز تهیه قیمه گوشت بسیار آسان و به سبک جدید و خوشمزه

١,٨٠٤ بازدید

طرز تهیه قیمه گوشت بسیار آسان و به سبک جدید و خوشمزه

٥٠٧ دنبال کننده

سلام دوستای همیشه همراهم بیا که اینبار یه دستور قیمه متفاوت با یه طعم بینظیر براتون اوردم یعنی یه بار درست کنی همیشه به همین روش درست میکنی مخصوصا اگه تازه کاری #قیمه_گوشت_آشپزمژی موادلازم گوشت:۴۰۰گرم پیاز:درشت۱عدد ادویه:کاری،زردچوبه،زیره سبز،فلفل سیاه،هل و دارچین نمک و پودر لیموعمانی ۱ق چ خوری و فلفل قرمز برای بعد پخت گوشت لپه:۱پیمانه رب گوجه:۲قاشق غذا خوری فلفل سبز تند:۱عدد سیر:۳عدد زعفران دمکرده:۱ق غذا خوری سیب زمینی۱عدد بزرگ روغن به میزان لازم طرزتهیه ابتدا گوشت رو به همراه پیازو ادویه هایی که تو کپشن گفتم و یک لیتر آب میزارم تقریبا ۱ساعت و نیم بپزه, بعد لپه هارو هم.جدا تویه قابلمه دیگه با یک لیوان و نیم میزاریم ۲۰ دقیقه نیم پز بشه و آب لبه کامل بخار بشه تو زمانیکه گوشت میپزه برنجمونم درست میکنیم و من برنجمو آب کش کردم شما میتونین به صورت کته هم درست کنید برای تهدیگ هم ته قابلمه روفن ریختم و نون لواش گذاشتم و برنجی که آب کش کردم روش ریختم و رو برنج یه کوچولو روغن بریزین هم براق میشه برنجتون و هم خوشکل میشه میزارم با شعله خیلی کم ۴۵ دقیقه دم بکشه بعد از اینکه گوشتمون پخته شد اخرای پختش یکم نمک هم بهش اضافه میکنیم و ربع ساعت که قل زد شعله روخاموش میکنیم راز خوشمزه شدن این قیمه اینجاست که توی یه تابه گوشتهایی که آبپز شدن رو سرخ میکنیم و میزاریم کنار,آب گوشت هم از صافی رد میکنیم و تفالشو میریزیم بیرون, آب گوشت یکی از طعم دهنده های قیمه هست که طعمشو دوبرابر میکنه الان توی قابلمه دوحبه سیر بزرگ رو رنده میکنیم و با روغن تفت میدیم ولی مواظب باشین نسوزه بوی سیر که بلند شد لپه های پخته شده هم.بهش اضافه میکنیم و یه کوچولو زردچوبه بزنید و حسابی تفت میدیم بهش یه دونه فلفل سبز تند و پودر لیموعمانی که خودتون هستهشو گرفته باشین اضافه کنید و تفت بدین من یه قاشق فلفل سیاه و یه کوچولو فلفل قرمز هم زدم قیمه یه کوچولو تند باشه خوشمزه تره اما اگه دوست نداشتین فلفل قرمز رو حذف کنید بازم عالی میشه و در آخر ۲ق غ خوری رب گوجه هم اضافه میکنیم البته میریزیم گوشه ای از قابلمه و با مقداری روغن تفت میدیم تا حسابی رنگش باز شه و خامی رب از بین بره وبعد با موادمون قاطی میکنیم بعد از ۵دقیقه که تفت دادیم آب گوشت هم بهش اضافه میکنیم به همراه ۱ونیم لیوان آب جوش و دوتا لیمو عمانی که یه کوچولو هم.سوراخش کردم که حسابی عطر و طعم لیمو به خورد قیمه بره و میزاریم یه ۱۰ دقیقه ای قل بخوره بعد گوشتهارو که سرخ کردیم هم بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفلشم میچشیم اگه کم بود بهش میزنیم و به همراه یکم روغنی که گوشتها درونش سرخ شده اونهایی که رژیمن یا به هر دلایلی روغن نمیتونن بخورن میتونن اینو حذف کنن و حالا میزاریم تقریبا نیم ساعت تا یک ساعت حسابی قیمه هامون جا بیفته و گوشتمون و لپه هامونم کامله کامل پخته بشه اواخر پخت یکم زعفران دمکرده هم اضافه کنید طعم و عطر بینظیرری به قیمه میده در کنارش سیبزمبنی هم خلالی سرخ کنید دیگه معرکه میشه ,من همیشه قیمه هامو اینجوری درست میکنم طرفدار زیادی داره یه بار امتحان کن همیشه اینجوری درست میکنی خیلی خوشمزهست

پروفایل
مقتصد دانا
مقتصد دانا
٣ سال پیش

من کاپشنم رو دیدم چیزی توش ننوشته بودین

گزارش تخلف