طرز تهیه کیک میموزا شکلاتی

١٩ بازدید

طرز تهیه کیک میموزا شکلاتی

٤٠,٤٠٠ دنبال کننده

تهیه کیک میموزا شکلاتی مواد تشکیل دهنده آسان و فوق العاده خوشمزه برای کیک اسفنجی: 5 عدد تخم مرغ 180 گرم (1 فنجان) شکر 15 میلی لیتر (1 قاشق غذاخوری) عصاره وانیل 200 گرم (1 1/4 فنجان) آرد 40 گرم (1/3 فنجان) پودر کاکائو 4 گرم (1 قاشق چایخوری) بکینگ پودر برای کرم: 400 میلی لیتر (1 1/3 فنجان) خامه فرم گرفته 15 گرم (1 قاشق غذاخوری) خامه فندق برای شربت: 50 گرم (1/4 فنجان) شکر 200 میلی لیتر (3/4 فنجان) آب پرتقال 100 میلی لیتر (1/3 فنجان) آب پودر قند (برای تزیین)

پروفایل