کارگاه آموزشی: پیش غذا(میز بوفه،فینگر فود ها،سالاد و سوپ )
کارگاه آموزشی: پیش غذا(میز بوفه،فینگر فود ها،سالاد و سوپ )
کارگاه آموزشی: پیش غذا(میز بوفه،فینگر فود ها،سالاد و سوپ ) قسمت اول فینگر فود ها و پارتی فود ها عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی، فست فود،بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . ️آموزش کلیه مهارت های تولید و کلیه دسته های پایه ای تولید انواع پیش غذاها از پایه تا پیشرفته . در پایان کارگاه فراگیران قادر به تولید انواع دسته ها در شکل های مختلف تولید و ارائه خواهند بود. ️پیش غذا ها و میز بوفه (سالاد-سوپ و فینگر فود ها و کلیه نکات بوفه پیش غذا) فینگر فود ها و پارتی فود ها مونوپورشن فود مزه ها و کراکرز ها انواع کلاب ها و کوکتل ها انواع خمیر ها و نان های پایه در تولید فینگر فود ها رول ها و مینی برگرها مونو اسلایس ها دیپ ها و سس های مخصوص و چاشته ها اصول تهیه انواع سالاد ها (سس ها و چاشنی های کلاسیک سالاد) اصول تهیه انواع سوپ ها (کنسومه،پتاژ،.بیسکو ها و....) ...... . نکته اجرایی : اولین وعده سرو در خدمات غذایی پیش غذا ها یا میز بوفه پیش غذا می باشد. انتخاب رنگ ها و طعم ها در این وعده غذایی حائز اهمیت می باشد. این وعده سرو می تواند بصورت ارائه منو یا چیدمان بوفه یا مجموعه ای از بقاب های سرو در خدمات غذایی از جمله فست فود ها ارائه شود. مدرس دوره :گروه اساتید __________ تاریخ کارگاه : شنبه17 اردیبهشت 1401 ساعت کلاس: ساعت 16:15 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دورهWorkshop /Demo : gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt;gt; نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685