کارگاه آموزشی مزه ها و خوراک های مخصوص میز بوفه ایرانی

٣٤ بازدید

کارگاه آموزشی مزه ها و خوراک های مخصوص میز بوفه ایرانی

شروع ترم : " کارگاه آموزشی مزه ها و خوراک های مخصوص میز بوفه ایرانی " . عنوان دوره: "آشپزی حرفه ای(مسترشف و شف اجرائی) . غذاهای یک ملت نشان دهنده فرهنگ و آداب های غذایی آن مردمان می باشد .در این ترم آموزشی می کوشیم که با غذاهای اصیل ایرانی بانگرشی مدرن آشنا شویم و این پیشینه فرهنگی را زنده و با ارائه جدید آنها در تقویت این فرهنگ بو معرفی آن در منو ایرانی بکوشیم. . پاره ای از موارد آموزشی: مزه های گرم ایرانی لقمه های انگشتی (فینگرفود های ایرانی ) بورانی ها مزه های سرد و..... . استاد: لاله شفیعی . تاریخ شروع کارگاه : سه شنبه 3اسفند 1400 روزهای تشکیل: یکشنبه و سه شنبه تعداد جلسات:2جلسه ساعتت تشکیل: 16الی 19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی نحوه آموزش دوره Workshop/Demo: . نوع گواهینامه پایان دوره: آکادمیک دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا . جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید. نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 @aftabeparse .

پروفایل