طرز تهیه پنکیک
طرز تهیه پنکیک
پنکیک پیج اینستا ما cook_alaviii مواد لازم آرد سفید. یک لیوان(۱۳۲ گرم) شیر. نصف لیوان(۱۰۰ گرم) تخم مرغ. یک عدد شکر. یک قاشق غذاخوری(۱۵ گرم) نمک. نصف قاشق چایخوری(۳ گرم) بکینگ پودر. یک قاشق چایخوری (۶گرم) کره ذوب شده. پنج ق چایخوری (۳۰گرم) مواد فیلینگ شیرعسلی. یک قاشق غذاخوری پنیر خامه ای سه ق چایخوری پودر قند. یک ق غذاخوری خامه. دو ق غذاخوری شیر. دو قاشق غذاخوری وانیل. یک پنس ابتدا ارد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک میکنیم و بعد تخم مرغ و شکر و کره ی ذوب شده رو اضافه کرده،سپس شیر را کم کم اضافه کرده تا غلظت مواد به ماست روان برسه،بعد مواد را یک دقیقه با دور متوسط همزن میزنیم ،کف تابه رو کمی با کره یا روغن چرب کرده و با ملاقه مقداری مواد داخل تابه میریزیم،اگر دوست دارین پنکیکتون پف داشته باشه در تابه رو بگذارید،زمانی که حباب انداخت پنکیک رو برگردونید،تا طرف دیگه هم تعییر رنگ بده پنکیکها رو بعد از پخت روی هم نچینید،با فاصله و کنار هم بچینید تا کاملا خنک شود،(پنکیک هم گرم و هم سرد قابل سرو است) وقتی که پنکیکها خنک شد،میتونین بینشون انواع فیلینگ یا نوتلا،کره و مربا وعسل و......بگذارید تهیه ی فیلینگ همه ی مواد را به جز شیر با هم ترکیب کرده ،شیر را کم کم اضافه کرده تا مواد به غلظت ماست چکیده برسه و بعد واسه فیلینگ پنکیک استفاده میکنیم