اموزش پیراشکی/طرز تهیه پیراشکی/خمیر پیراشکی

٣٩٣ بازدید

اموزش پیراشکی/طرز تهیه پیراشکی/خمیر پیراشکی

٤٠٨ دنبال کننده

امروز اومدم با بهترین وراحت ترین دستور پیراشکی با این خمیر میتونید هم پیراشکی درست کنید وهم پیتزا داخل فیلم ۵ مدل پیچیدن پیراشکی روهم آموزش دادم مارو حتما در اینستاگرام دنبال کنید @cook_alaviii @cook_alaviii @cook_alaviii مواد لازم : آرد ۳لیوان تخم مرغ یک عدد شیر ولرم نصف لیوان روغن frac14; لیوان شکر یک ق غ نمک frac12;ق چ آب ولرم حدودا frac34;لیوان خمیر مایه فوری یک ق غ زرد چوبه frac14; ق چ مواد رومال: زرده تخم مرغ+۲ ق غ شیر+کمی زعفران @cook_alaviii @cook_alaviii @cook_alaviii داخل یک کاسه شیر+زردچوبه+شکر+تخم مرغ رو بریزید وکامل با مفتول بزنید تا یکدست بشه خمیر مایه رو روی مواد بپاشید و آردرو روی خمیر مایه الک کنید ودر آخر نمک رو روی آرد بریزید وموادو باهم ترکیب کنید حالا آب ولرم رو کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که خمیر جمع بشه از لحظه ای که خمیر جمع شد۵دقیقه ورز بدین وبعد روغن رو اضافه کنید مجدد ۵دقیقه ورز بدین روی خمیر رو بپوشانید ودر محیط بین ۴۰تا ۵۰ دقیقه استراحت بدین تا خمیراصطلاحا ور بیادو حجمش دوبرابر بشه بعد ازین که کاملا حجم گرفت مطابق فیلم پیراشکیها رو بپیچید (داخل پیراشکی رو با انواع مایه گوشتی ،مواد اسفناج وقارچ یا مواد سیب زمینی ، پنیر پیتزا پر کنید )وسرخ کنید یا داخل سینی فر رو کمی چرب کنید و پیراشکی هارو بچینید و با فرچه از مواد رو مال روی پیراشکی ها بزنید و کنجد وسیاه دانه بپاشید ودر فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰_۳۰دقیقه بذارید تا رنگ بگیره اگه بعد از پخت روی پیراشکی خوب رنگ نگرفته بود ۵_۱۰دقیقه گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه بعد از پخت با سس میل کنید

پروفایل