آموزش نان های حجیم ونیمه حجیم

٤٠ بازدید

آموزش نان های حجیم ونیمه حجیم

موسسه فن آوری و هتلداری آفتاب پارسه با همکاری واحد تخصصی دانشگاه شیراز و وزارت میراث فرهنگی برگزار میکند: عنوان دوره: آموزش قنادی حرفه ای عنوان کارگاه اول : " نان ها(نان های حجیم و نیمه حجیم)" . نان ها یکی از شاخه های کلاسیک پخت و قنادی و ابداع شده توسط بشر می باشد. این رشته از قنادی بدلیل پرطرفدار بودن یکی از مهارت های جذاب و پرکاربرد قنادی محسوب می شود. در این دوره می کوشیم که موارد پایه ای و تخصصی این رشته را با فراگیران به اشتراک بگذاریم. . پاره ای از موارد آموزش کل دوره: شناخت انواع آرد،شیمی نان و واکنش های پخت تهیه استارتر تازه (پیش خمیر) شناخت متد های مختلف تهیه نان نان های ساده تا غنی (نان اروپائی،نان چند غله،بریوش،...) نان های لایه ای (کروواسان، پرووتسیا) . تاریخ شروع کارگاه : شنبه 5تیر الی 21تیر در 5جلسه کارگاهی تئوری و عملی ساعت کلاس: ساعت 16 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری و مجازی نحوه آموزش دوره: Demo/Workshop نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) جهت کلاس های مجازی و حضوری  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی (جهت کلاس های حضوری)  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)جهت کلاس های حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا ..... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse

پروفایل