پاستیل

٧١ بازدید

#پاستیل پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که شباهت زیادی به ژله دارد. طعم این پاستیل عالیه بشرطی که نکات واندازه ها رو رعایت کنید مواد لازم: یک بسته ژله(هر طعمی که دوست دارید) نصف لیوان آب سرد دو قاشق پودر ژلاتین دوقاشق گلوکز طرز تهیه: پودرژله ،اب،پودرژلاتین،گلوکز رو با هم مخلوط کنید وبزارید رو کتری(آب کتری در حال جوش باشه) .آروم بهم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه. کمی حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه. اگه کف ژله رو با قاشق بگیرید،پاستیل شفاف میشه. اما اگه کفشو نگیرید مات میشه.کاملا سلیقه ایه. وقتی که کاملا روان شد بریزید تو قالب سلیکونی. من قالب رو چرب نکردم چون پاستیل سفته به راحتی جدا میشه. اگه قالب نداشتید ،تو ظرف مورد نظر نایلون بزارید.مایه رو داخلش بریزید.وقتی بست با چاقو برش بزنید. وقتی ریختید تو قالب بزارید یخچال به مدت هشت ساعت .بعدا از قالب جدا کنید .ابتدا کمی چسبندگی داره ولی یک شب بمونه چسبندگیش از بین میره .کشدار وخوشمزه میشه . نکات: کش دار بودن پاستیل: برای کش دار بودن پاستیل باید حتما از گلوگز استفاده کنید در غیر این صورت پاستیل کش دار نمی شود و به نتیجه مطلوب نمی رسید. برایnbsp;داشتن پاستیل های رنگارنگ می توانید از ژله با طعم های مختلف استفاده کنید. پاستیل ها را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید. اگر قالب ندارید اصلا نگران نباشید روی یک سینی سلفون یا پلاستیک بکشید و مواد پاستیل را به صورت یک لایه نازک روی آن بریزید و بگذارید ببندد سپس برش بزنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

پروفایل