سوپ گشنیز

٥٨ بازدید

سوپ گشنیز

٢٤٠ دنبال کننده

جو خیس خورده به ازای هر نفر یک مشت پر گشنیز تازه ۳۰ گرم سیر ۳،۴ حبه رنده شده ماست هم زده پرچرب ( من سِون زدم) ۲۰۰-۳۰۰ گرم آب مرغ یا عصاره قلم به مقدار لازم عصاره مرغ ( اگه آب مرغ نداشتید) یک عدد پیاز نگینی خرد شده یک عدد هویج یک عدد خلالی یا نگینی یک عدد سیب زمینی کوچک خام رنده شده دلبخواه اونم لعاب خوبی میده برای شروع جو رو چند ساعت خیس بکنید لعاب خیلی خوبی به سوپ میده بعد پیاز رو نگینی خرد کرده و چند دقیقه بدون روغن تفت بدید آبش کشیده شه بعد هم روغن اضافه کنید به همراه جو خیس خورده و آب مرغ بذارید یک ساعت بپزه. آب مرغ: برای درست کردنش بهتره از مرغ استخوان دار استفاده کنید داخل آب بپزید و آبش رو تو سوپ بریزید مرغ رو هم میتونید داخل غذا هایی مثل الویه ، هویج پلو و... استفاده کنید. از آبِ برنج آبکش هم میتونید استفاده کنید توی سوپ حیفه دور نریزید:)) بعد از اینکه جو پخت هویج خلالی رو اضافه کنید( اگه نگینی بود زودتر میپزه) بعد از ۱۵،۲۰ دقیقه زیرش رو خاموش کنید خنک بشه و بعد ماست همزده پرچرب رو بریزید داخلش نباید ماست زیاد خنک باشه که ببُره. یکم که قل قل خورد و هم زدید،سیر رنده شده و گشنیز رو آخر اضافه کنید که عطرش بمونه وقتی جا افتاد آمادست

پروفایل