رول بادمجون | کباب بادمجون
رول بادمجون | کباب بادمجون
RecipedooonE10 سلام سلااام... امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشید️ما اومدیم با یه غذایی که موادش همیشه تو خونه هاتون هست پس بدون معطلی بریم برای آموزشش... ️ کل زمان آماده سازی️۶۰ دقیقه آماده سازی️۲۰ دقیقه پخت️۲۰ دقیقه ️مواد مورد نیاز️ ۵ بادمجان متوسط ۱ قاشق غذاخوری نمک آب سرد(به اندازه ای که روی بادمجان ها رو بپوشونه) ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری نمک ۱ قاشق غذاخوری ادویه کوفته(ترکیب پاپریکا+فلفل سیاه+فلفل قرمز+پودر سیر+پودر پیاز) جعفری روغن مخصوص سرخ کردن ️پس از اینکه بادمجان ها را شستیم و خوب خشک کردیم، سر و ته آن ها را می زنیم. سیخ های چوبی خود را با دقت از وسط بادمجان ها رد میکنیم. کل بادمجان را به صورت مارپیچ برش می دهیم؛ بادمجان ها را در یک کاسه بزرگ قرار می دیم و نمک را روی بادمجان ها میپاشیم و به اندازه کافی آب سرد روی بادمجان ها میریزیم. در حدی که روی بادمجان هارو بپوشونه. برای جلوگیری از تکون خوردن و خارج شدن از آب ، یک درپوش بزرگ روی آن ها می گذاریم و حدود 20 اجازه میدیم تا همانطور بمونه. ️برای مخلوط گوشتی، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، ادویه کوفته و جعفری خرد شده را در یک کاسه مناسب قرار می دهیم. ️بادمجان ها را از آب بیرون آورده و خوب خشک می کنیم. خلأهای بریده شده را با مخلوط گوشتی که آماده کردیم پر می کنیم. ️روغن را در یک تابه مناسب برای سرخ کردن می ریزیم پس از داغ شدن روغن، بادمجان ها را به نوبت در روغن قرار داده و سرخ می کنیم. لازم نیست بادمجان ها پخته شود فقط چند دقیقه سرخ کردن در روغن کافیه. ️وقتی بادمجان ها آماده شدند، آن ها را روی سینی فر می گذاریم و با کاغذ پخت(فویل) غذارو از بالا و پایین میپوشونیم.غذای خود را در فر 200 درجه، حدود 18 دقیقه می پزیم.و در آخر فویل روی غذا رو خارج کرده و دوباره 5 دقیقه در فر قرار می دهیم تا خوب سرخ شوند. نوش جان️ Ceredit:@nefisyemektarifleri