طرز تهیه باقلوا قلبی
طرز تهیه باقلوا قلبی
باقلوا قلبی طرز تهیه باقلاوا قلبی خوشمزه از اکادمی اشپزی جاری فود مواد لازم شربت بار: شکر: ۲/۵ لیوان آب: ۲ لیوان زعفران: به میزان لازم آبلیمو: چند قطره پودر هل: یک قاشق چایخوری طرز تهیه شربت: اول از همه شربت شیرینی رو آماده کردم تا خنک بشه شکر و آب روی حرارت گذاشتم تا بجوشه و بعد چند قطره آبلیمو، زعفران و پودر هل رو اضافه کردم و از رو حرارت برداشتم و گذاشتم تا کاملا خنک بشه چون باید شیرینی گرم و شربت خنک باشه مواد لازم خمیر باقلوا: کره هم دمای محیط: ۱۰۰گرم روغن مایع: نصف پیمانه ماست: نصف پیمانه ایرمیک(آرد سمولینا): نصف پیمانه بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری وانیل: چند قطره (میتوان از پودر وانیل هم استفاده کرد) سفیده تخم مرغ: یک عدد زرده تخم مرغ(برای رومال): یک عدد آرد قنادی: به میزان لازم طرز تهیه: کره که توی دمای آشپزخونه گرم شده رو تو ظرف میریزیم و روغن مایع هم اضافه و با چنگال مخلوط می کنیم. ماست و ایرمیک ( آرد سمولینا) رو هم اضافه میکنیم ، وانیل و بکینگ پودر و سفیده تخم مرغ اضافه کرده و اونارو با قاشق مخلوط میکنیم وبعد آروم آروم آرد قنادی اضافه می کنیم تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه از خمیر اندازه گردو برداشته و روی میز کار لوله کرده و از دو طرف شروع به لوله کردن کرده تا بهم برسن. و بعد با دست پایینشو حالت داده تا شکل قلب بگیره .بعد یه دونه فندق خام ویا هر مغزی که دوست دارین روش گذاشته و تو سینی فر چیده و روشو زرده تخم مرغ با کمی زعفرون مخلوط و رومال می کنیم و داخل فر ۱۸۰ تا زمانی که روش طلایی بشه قرار داده بعد از فر خارج کرده شربت و رو شیرینیای گرم ریخته و بگذارید چند ساعت داخل شربت بمونه نکته: آرد سمولینا رو حذف نکنین ، چون تو کیفیت شیرینی تاثیر داره