آموزش شیرینی پفکی گردویی

١٠٣ بازدید

آموزش شیرینی پفکی گردویی

٢٤٠ دنبال کننده

واقعا از بهترینهاست، امروز هم بدون فر و هم با استفاده از فر پختم که ببینید با هر دو روش عالی میشه فر دستساز: یک قابلمه بزرگ رو روی شعله متناسب با سایز قابلمه و حرارت متوسط قرار بدید در قابلمه رو همراه با دمکنی بذارید و اجازه بدید ۱۵ دقیقه روی حرارت باشه تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه. مقدار مواد لازم برای تقریبا ۱۵تا ۲۰عدد شیرینی: ۳ عدد زرده تخم مرغ ۶۰ تا ۶۵ گرم پودرقند (نصف لیوان یا ۳ق.غ خیلی پر) ۱/۲ تا ۳/۴ لیوان گردو خرد شده وانیل ۱/۴ ق.چ پودرهل ۱/۴ ق.چ مراحل کاملا توی فیلم مشخصه . گردوها روپودر نکنید فقط خرد بشن. حتما برای جلوگیری از بوی تخم مرغ رشته های سفیدرنگ متصل به زرده یا همون نطفه تخم مرغ رو ازش جدا کنید. مواد رو درحدی باید با همزن برقی بزنید که کاملا کرم رنگ، سفت و روبانی بشه. موقع همزدن زرده ها حتما چندبار با لیسک اطراف ظرف رو تمیز کنید. از زمانی که مواد رو داخل سینی میریزید تا وقتی داخل فر میذارید باید سرعت عملتون بالا باشه تا شیرینی ها پخش نشه از مواد مقدار کم و با فاصله داخل سینی بریزید چون پخش میشه و حجم میگیره دمای فرگازی ۱۵۰درجه، فر برقی ۱۳۰درجه و فردستساز شعله متوسط مدت پخت ۱۰تا ۱۵دقیقه حتما حتما حواستون باشه نباید زیر شیرینی تغییر رنگ بده قبل از ۸،۹ دقیقه به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید که پف شیرینی نخوابه برای اینکه متوجه بشید پخته با یک کاردک یا قاشق یکی از شیرینیهارو بلند کنید اگر راحت از کاغذ جدا شد یعنی پخته و میتونید سینی رو از فر خارج کنید بذارید کمی شیرینیها خنک بشن بعد اونها رو داخل ظرف بچینید

پروفایل