طرز تهیه شیر عسلی - آموزش آشپزی
٤,٧٩٣
١٢٦,١٠٠
دنبال کننده
طرز تهیه شیر عسلی - آموزش آشپزی
٤,٧٩٣
بازدید
١٢٦,١٠٠
دنبال کننده
دنبال کردن
اول اینکه ظرفتون هرچه بزرگتر باشه، سطح تبخیر وسیعتره و کارتون زودتر تموم میشه دوم اینکه کف ظرف حتما ضخیم باشه اگر نبود حتما شعله پخش کن بذارید روی شعله سوم دائما باید هم بزنید تا شیر ته نگیره @solifood99 من در آخر کار که میخواستم شعله رو خاموش کنم دو قاشق گلاب خوش عطر هم اضافه کردم شیرعسلی نباید خیلی زیاد غلیظ بشه وگرنه شکرک میزنه توجه کنید که بعد از سرد شدن شیرعسلی غلیظتر میشه . مواد لازم؛ شیر ۲ پ شکر نصف پیمانه وانیل نصف ق چ کره ۲۰گرم گلاب درصورت تمایل ۲ ق غ