آموزش درست کردن رولت یخچالی آسون
٩٠
٩٠٨
دنبال کننده
مواد لازم بیسکوییت پتی بور: ۴بسته(۳بسته ساده ۱بسته شکلاتی) شیر: ۲لیوان پودرکاکائو: ۲ق.غ شکر: ۳ق.غ خامه: ۱ق.غ کره: ۱ق.غ شکلات تخته ای: ۵۰گرم(شیری یا تلخ) . برای درست کردن سسمون همه مواد بالا به جز بیسکوییتهارو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم وقتی کره و شکلات آب شدن سسمون آمادس. بیسکویتهارو با دست به تکه های متوسط خورد میکنیم و سسی که آماده کردیمو روش میریزیم و سریع هم میزنیم ولی نه زیاد که بیسکوییتها له بشن بعد بلافاصله روی سلفون میریزیم(مطابق فیلم)و رولش میکنیم.برای سه چهارساعت داخل یخچال یا یکی دو ساعت تو فریزر میذاریم بمونه وقتی آماده شد برشهای دوسانتی میدیم و تو شکلات آب شده میزنیم و روشو با شکلات سفید و پودر پسته یاهر طور دیگه ای که دوست دارید تزئین کنید
