چنگال طلایی قسمت بیست و ششم دسر توت فرنگی
٤٢٥
٤,٦٠٠
دنبال کننده
چنگال طلایی قسمت بیست و ششم دسر توت فرنگی
٤,٦٠٠
دنبال کننده
دنبال کردن
تصمیم گرفتیم از این به بعد با #آموزش_آشپزی اختصاصی افق کوروش در خدمت شما عزیزان باشیم تو این قسمت با آموزش #دسر_توت_فرنگی که مطمئنیم خیلی جذاب و خوشمزه است و همه دوست دارن در خدمت شما هستیم. دسرتوت فرنگی توت فرنگی 500گرم خامه صبحانه 200گرم شیر 1/2پیمانه شکر 1/2پیمانه آب سرد 1/4پیمانه پودرژلاتین دوقاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و با بخار کتری بن ماری کنید تا کاملا حل شود. توت فرنگی ها رو با بلندر یا گوشکوب برقی پوره کنید، سپس خامه ،شیر،شکرو ژلاتین رو اضافه کنید و با همزن ،هم زده تا مایه یکدست شود. قالب مورد نظر را چرب کرده و مایه دسر رو داخل آن بریزید و به مدت 4ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید.