اموزش کیک البالو

٩٢٨ بازدید

اموزش کیک البالو

٤٠٨ دنبال کننده

پیشنهاد میکنم حتماااا این پستو ذخیره کنید که گمش نکنید چون مشتری ثابتش میشین تو این روزای بلند تابستونی واسه عصرونه عجییب میچسبه لایک وکامنتم فراموش نشه ️ کیک آلبالو مواد لازم آرد ۲لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۳/۴ لیوان آلبالو هسته گرفته شده ۱ لیوان تخم مرغ ۴عدد درشت بکینگ پودر ۱ ق سوپخوری وانیل ۱/۴ ق چ کره ۵۰ گرم روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه ابتدا کره ی هم دمای محیط ،روغن مایع و شکر را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم،بعد تخم مرغ ها رو یکی ،یکی اضافه میکنیم و هر تخم مرغ را ۳۰ ثانیه با همزن میرنیم و تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم،زمانی که تخم مرغ ها رو اضافه کردیم ،مجدد تمام مواد و ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم. بعد شیر و اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،همزن و خاموش میکنیم و کنار میذاریم. آرد و بکینگ و سه دفعه الک میکنیم و در دو یا سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا مفتول دستی هم میرنیم تا گلوله ی آردی نداشته باشه.قالبو چرب میکنیم اگه از قالب ساده استفاده کردین کف قالب کاغذ روغنی بندازین (این مواد واسه قالب قطر ۲۳تا۲۵ مناسبه)که قالب من از قالب میانتهی ،طرح دار استفاده کردم، شما میتونین هم از قالب ساده و هم میانتهی از سایز ۲۳ تا۲۵ استفاده کنید. مواد رو داخل قالب میریزیم و بعد آلبالو های هسته گیری شده را با دو قاشق آرد مخلوط میکنیم و روی موادی که داخل قالب ریختیم ،میریزیم ،سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به دست ۴۰ دقیقه تا پخت کیک کامل بشه. بعد از اینکه از در آوردیم و خنک شد سس خنک شده رو روی کیک خنک شده میریزیم،وقتی سس و ریختیم،یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا سس خودشو بگیره،سپس در آورده و سرو میکنیم نکات دوستانی که از فر برقی استفاده میکنن ۱۰تا۱۵ درجه دمای فر و کمتر کنند سس آلبالو مواد لازم آلبالو هسته گرفته شده ۱ لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ی ذرت ۲ ق سوپخوری طرز تهیه ی سس آلبالوهای هسته گرفته شده را به همراه نصفی از شکر با مخلوط کن،میکسر یا بلندر یا هر وسیله ای که داشتیم کاملا پوره میکنیم. داخل ظرف دیگری نشاسته ذرت و بقیه ی شکر را ترکیب میکنیم و پوره آلبالو رو بهش اضافه میکنیم. اگر دوست نداشتیم که ذره های پوست آلبالو دیده بشه باید از صافی رد کنیم والا نیازی به صاف کردن مواد نیست. مواد که با هم کاملا ترکیب شد روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت یک فرنی شل برسه،سپس از روی حرارت برداشته و خنک که شد روی کیک خنک شده میریزیم #کیک_آلبالو#کیک_عصرونه#کیک_کره_ای#کیک_باسس_آلبالو#کیک_باسس_مخصوص#قنادی#کیک_خونگی#سس_آلبالو#آموزش_کیک#کیک_پزی

پروفایل